Z důvodu dovolené aktuálně nepřijímáme objednávky. Eshop bude znovu otevřen 09.07.2023.

Inspirace na měsíc březen

 

Březen bude jako jarní počasí, ale pozitiva převládají. Čeká nás náročný měsíc bohatý na události.

V březnu začíná astronomický Nový rok, ale hlavně začíná jaro. Vzduchem pulsuje nová čerstvá energie, kterou můžeme využít do nových začátků, životních změn, nových projektů a také k regeneraci svého organismu. Odevzdáváme vše co již neslouží našemu životu, čistíme svá těla a jdeme dál.

Na jaře se snažíme podpořit látkovou výměnu a zažívání celkově. Je to oblast třetí čakry, kde sídlí naše životní energie. S touto čakrou rezonuje žlutá barva. Můžete využít její energie v podobě potravin, oděvu, a hlavně jarního sluníčka.

Také naše minerály vás podpoří svou přírodní energií. Můžete využít velké škály barev - pro tento měsíc hlavně barvu žlutou a oranžovou. Každý má jiné vibrace a sílu. Pokud budete vybírat svou intuicí, vždy si vyberete správně. Na základě přírodního zákona - přitažlivosti stejnorodého, bude kámen ladit s vaší energií. Kámen můžete vybírat i s určitým záměrem, kdy potřebujete dodat odvahu ke změně, nebo se naopak zklidnit a zotavit, ale také podpořit snahu o navýšení vibrací na cestě duchovního růstu.

Přejeme krásné jaro, ať vám naše kameny dobře slouží. Nezapomeňte je průběžně čistit, stačí pod tekoucí studenu vodou a dobíjet hlavně na sluníčku. :-)