Z důvodu dovolené aktuálně nepřijímáme objednávky. Eshop bude znovu otevřen 09.07.2023.

Jak minerály, drahé kameny a krystaly mohou zlepšit kvalitu našeho života a prostředí

Jsou nejen krásné svými tvary a barvami, ale také nás ovlivňují na psychické a fyzické úrovni. Pomáhají nám k přímému napojení na sebe, planetu Zemi a vesmír.  Zároveň harmonizují prostor kolem nás.  V současné době se lidé stále více zajímají o alternativní způsoby jak si  zkvalitnit život a  zlepšit své zdraví. Již od pradávna byly minerály používány  pro energetickou posilu, ochranu, léčbu nemocí,pro tvorbu elixírů, při meditaci a rituálech napříč světem, společenstvím a civilizacemi.

 A jaký kámen vybrat?

 Nejlépe, když budete vybírat intuitivně, tam nemůžete udělat chybu. Vždy si vyberete to, co do svého života právě potřebujete.  Uklidněte svou mysl otevřete své srdce a ten kámen, který si Vás přivolá je ten pravý pro Vaši aktuální životní etapu a Váš duchovní růst.  Pokud si nevěříte, poradíme Vám. Jsou minerály vhodné pro určitá znamení zvěrokruhu, kde mohou vhodně doplnit vaše energie a tím harmonizovat vaši osobnost, nebo lze využít jejich kvalit a vibrací pro různé životní situace které potřebujete zvládnout. Jsou druhy krystalů nesoucí klíče a specifické informace, které vám předají v takovém rozsahu, který odpovídá vašemu zrání a správnému načasování.


Léčení pomocí krystalů

Jedním z největších benefitů používání minerálů, drahých kamenů a krystalů je možnost používat je k léčení. Tato metoda je založena na využití energetických vibrací, které na nás působí buď harmonicky, neutrálně nebo i rušivě. Například, ametyst, který má fialovou barvu, má pozitivní vliv na nervový systém, pomáhá uvolnit napětí a snižuje stres. Růženín, který má růžovou barvu, zase podporuje lásku a emocionální rovnováhu.
Křišťál je spojován s čistotou a je jedním z nejsilnějších kamenů do kterých je možné ukládat informace a vytvářet si tak pomocné amulety, které můžeme mít stále při sobě. Do křišťálu bylo už v dávných dobách ukládáno tajemství. ( křišťálové lebky ) Také se často  používá k meditaci. Černý turmalín zase pomáhá chránit před negativními energiemi a myšlenkami. Každý krystal má své vlastní specifické vlastnosti a účinky a proto můžeme využít opravdu širokého výběru.

Drahé kameny pro šperky

Drahé kameny jsou často používány k výrobě šperků, a to nejen kvůli jejich kráse, ale také pro jejich pozitivní vliv na naši psychiku a zdraví. Když nosíme minerály na těle a v jeho blízkosti  dochází k velmi silnému energetickému přenosu. Šperky z minerálů vyrábím intuitivně a se zachováním nejčistší vibrací kamenů bez umělého naprogramování tak aby Vám dokázaly čistě a dlouho předávat svou krásnou silnou přirozenou energii.

 (Například safír, který je známý pro svou modrou barvu, je spojován s pravdou a moudrostí a často se nosí jako amulet pro ochranu před zlými silami. Diamant, který je symbolem čistoty  je často spojován s láskou a vztahy.¨)

 
Závěr

Minerály, drahé kameny a krystaly jsou zajímavé a fascinující, a navíc mají pozitivní vliv na naše tělo a mysl. Používání těchto materiálů může pomoci zlepšit naše  fyzické, duševní i duchovní zdraví, harmonizaci energetických center a celkovou kvalitu života. V e- shopu s drahými kameny, minerály, krystaly a šperky můžete najít široký sortiment všech těchto produktů, které mohou být vhodné pro vás a vaše znamení zvěrokruhu. Pokud se chystáte na nákup, určitě se neváhejte poradit s odborníky, kteří vám pomohou vybrat ten nejvhodnější kámen nebo šperk pro vás. A kdo ví, možná si pořídíte něco, co vám bude nejen hezky zdobit, ale také přinášet pozitivní energii a harmonii do vašeho života.