Z důvodu dovolené aktuálně nepřijímáme objednávky. Eshop bude znovu otevřen 09.07.2023.

Inspirace na měsíc duben

Duben je prvním karmickým měsícem v letošním roce, kdy sklízíme to, co jsme v minulosti zaseli. Ovšem je současně příležitostí k vytvoření mezníku, dělící čáry, kdy měníme své životní postoje a tím si tvoříme novou budoucnost, život, kdy se nám přestanou stále dokola opakovat podobné problémy, jejichž příčině nerozumíme. :-)
Duben je také prvním měsícem, který se odehrává s Plutem - planetou proměny a transformace ve znamení vodnáře. Těchto energií, můžeme každý z nás využít k přehodnocení a k velké proměně  na osobní úrovni a tím i prostředí ve kterém se nacházíme. Jde  o obnovu či vzkříšení, přičemž vždy se jedná o hlubší záležitost. Pták Fénix vstává z popela. :-)
Přichází období, které je vhodné k regeneraci fyzických a psychických sil. Planetární postavení v měsíci dubnu přeje ozdravným procesům, které si nastaví individuálně  každý sám.
Dávejme proto energii do pozitivní změny našeho života, který nás bude jakkoliv více uspokojovat.
K podpoře našeho organismu využijme jarní bylinky, pro které díky naší moudré přírodě nemusíme chodit daleko a naše minerály v jarních barvičkách které vám určitě udělají radost či vhodně doplní vaše interiéry k vytvoření krásné atmosféry a vyladění vašeho rozpoložení.

Prožijte krásný čas......